Kategorie
Autorizovaný partner
bostitch spit

Online platby
platby

Plynové hřebíkovačky SPIT PULSA 27E a SPIT PULSA 27P

18.7.2023

Ve světě stavebnictví se vše neustále zdokonaluje a ty tam jsou doby, kdy řemeslník skřípal hřebíky mezi zuby, aby měl volné ruce na práci, o stovkách popadaných a ztracených hřebíků ani nemluvě. Plynové hřebíkovačky jsou proto velice důležitým pomocníkem, bez kterého se žádný řemeslník neobejde. Nyní si představíte dvě z nich - SPIT PULSA 27E a SPIT PULSA 27P.

Plynové hřebíkovačky mají každá své využití

Ačkoliv mají obě plynové hřebíkovačky hodně podobný název, každá slouží k jinému účelu. SPIT PULSA 27E plynový hřebíkovač se používá pro elektromontáže a SPIT PULSA 27P plynový hřebíkovač je zase perfektní pro sádrokartonáře a instalace.

SPIT PULSA 27E pro elektromontáže

Plynová hřebíkovačka SPIT PULSA 27E je určena pro přistřelování k betonu a oceli, pro aplikaci při montáži příchytek a upínacích prvků elektrických rozvodů a pro jiné montážní a kotvící práce.

Chci SPIT PULSA 27E 


SPIT PULSA 27P plynový hřebíkovač pro sádrokartonáře a instalace

Plynová hřebíkovačka SPIT PULSA 27P se používá pro přistřelování k betonu a oceli, pro aplikaci sádrokartonářských U profilů, CW profilů a rohových lišt a také pro další montážní aplikace plechových profilů pro sádrokartonové příčky, držáků, konzol, izolačních nopových fólií a podobně.

A co mají společného?

Obě hřebíkovačky jsou nástupci svých předchozích úspěšných modelů SPIT Pulsa 700, Pulsa 800 a Pulsa 40. Pracují efektivněji, 8x rychleji než vrtání a jejich další výhodou je absence škodlivého prachu po vrtání.

  • technologie Lithium, kapacita 2,5 Ah
  • až 10000 výstřelů na jedno nabití
  • rychlé dobití akumulátoru na 500 výstřelů s dobou nabití 25 minut
  • hmotnost 3,4 kg
  • plynová bombička má kapacitu přibližně 500 výstřelů
  • kapacita standardního zásobníku 20 hřebů, nebo 50 hřebíků s prodlouženým zásobníkem (není součástí)

Chci SPIT PULSA 27P

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Více o plynových hřebíkovačkách 

4