Kategorie
Autorizovaný partner
bostitch spit

Online platby
platby

Plynové hřebíkovačky Paslode

25.5.2023

Hledáte šikovného pomocníka na tesařské práce? Pak vám ve vašem vercajku rozhodně nemůže chybět plynová hřebíkovačka, jejíž obrovskou výhodou je nezávislost na připojení ke kompresoru, a tím i absolutní volnost pohybu.

plynové hřebíkovačky

Plynové hřebíkovačky Paslode jsou výkonné a lehké

Plynová hřebíkovačka vám umožní nastavit hloubku zaražení hřebíku do dřeva, takže se nemusíte bát, že by hřebík byl “zatlučen” moc hluboko, nebo naopak málo. Zásluhou toho, že je poháněna zážehem plynu z malé kartuše, je vysoce výkonná, avšak lehká.

A jak funguje? Díky plynu v kartuši a akumulátoru, který směs plynu zapaluje ve spalovací komoře. Právě při výbuchu směsi se úderník rychle vysune a hřebík zarazí do dřeva.

Více o plynových hřebíkovačkách 

Paslode Impulse IM45GN a Paslode Impulse IM45CW

Naše plynové hřebíkovačky Paslode jsou jedničkou na trhu. Níže si krátce představíme dvě z nich.

Paslode Impulse IM45CW

Paslode Impulse IM45CW je plynový hřebíkovač pro lepeňáky - vůbec první na světě. Hodí se na přistřelování asfaltových šindelů na střechy, lepenky nebo kartonů. Disponuje bubnovým zásobníkem pro 125 hřebíků.


Hřebíky vystřeluje pomocí stlačeného plynu v mini bombičkách a bez zpětného rázu. Po technické stránce je perfektně přizpůsoben tak, aby práce s ním byla pro jeho uživatele velmi komfortní.

Více o Paslode Impulse IM45CW

Paslode Impulse IM45GN

Paslode Impulse IM45GN je plynová hřebíkovačka pro příponky a pro kotvení falcované krytiny, oplechování střech, kotvení střešních šindelů z vláknitého cementu a tak dále. Její výhodou je tenká hlaveň umožňující snadné ovládání i v úzkých rozích příponek.

Stejně jako předchozí hřebíkovačka, i tato disponuje bubnovým zásobníkem pro 125 hřebíků. Jednoduché a čisté řešení, které šetří čas a práci. Zvyšuje se tím také bezpečnost obsluhy.

Více o Paslode Impulse IM45GN

A jaké jsou mezi nimi hlavní rozdíly?

Hlavní rozdíl mezi oběma modely je v typu používaných hřebíků a v typu páskování hřebíků. Do obou modelů hřebíkovaček dodáváme hřebíky s povrchovou úpravou. Základní jsou hřebíky pozinkované, vyšší třída jsou hřebíky žárově pozinkované a nerezové. Součástí zakoupených hřebíků je vždy jedna plynová bombička na 1000 hřebíků v kartonu.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4