Kategorie
Autorizovaný partner
bostitch spit

Online platby
platby

Plynové hřebíkovačky Paslode IM90Xi a IM100Xi

24.5.2022

Naše firma TOP nářadí nabízí od počátku svého působení plynové hřebíkovačky a sponkovačky značky Paslode. Máme dlouholeté zkušenosti s plynovými hřebíkovačkami této značky, ale také s výrobky jiných výrobců, kteří technologii plynového nastřelování od Paslode převzali. Proto si dovolujeme v tomto článku poskytnout náš názor na nejnovější modely, a to Paslode IMPULSE IM90Xi a Paslode IMPULSE IM100Xi.

plynové hřebíkovačky Paslode

Plynové hřebíkovačky Paslode jsou jedničkou

Tyto nejnovější modely značky Paslode jsou v prodeji od roku 2021, a jak jsme si zvykli již u předchozích modelů Paslode IM350, IM350+, IM90i, IM90Ci, tak i tyto aktuální modely plynové hřebíkovačky jsou špičkou v kategorii plynových hřebíkovaček. My se pokusíme na základě našich zkušeností vyzdvihnout přednosti IM90Xi a IM100Xi v porovnání s hřebíkovačkami jiných značek.

Přednosti plynových hřebíkovaček Paslode

Hřebíkovačky poháněné plynem pro dřevěné konstrukce najdou uplatnění především u firem, které se zabývají montážemi dřevěných prvků. Střechaři, stavitelé dřevostaveb nebo firmy montující dřevěné konstrukce jsou těmi řemesly, u kterých je plynová hřebíkovačka každodenním pomocníkem při jejich práci.

IM90Xi a IM100Xi jsou partnerem pro život

NEZÁVISLOST NA POČASÍ

Inovativní technologie elektronického vstřikování plynu umožňuje hřebíkovačkám Paslode IMPULSE IM90Xi a IM100Xi pracovat za chladu od -15 ºC do +49 ºC. Hřebíkovačka si vyhodnotí teplotu okolí a podle této hodnoty dávkuje plyn z Paslode plynové bombičky do spalovací komory. S tímto elektronickým systémem odpadá udržování plynové bombičky v teplém prostředí, tak jak je nutné u hřebíkovaček s mechanickým vstřikovacím ventilem na bombičce.

NIŽŠÍ HMOTNOST

Plynové hřebíkovačky Paslode IMPULSE mají sníženou hmotnost a ve srovnání s jinými plynovými a akumulátorovými hřebíkovačkami představují nejlehčí nářadí tohoto typu. Tato vlastnost umožňuje déle pracovat bez větší fyzické námahy.

AKUMULÁTOR

Lithiové akumulátory Paslode baterie pro IM90Ci a IM100Ci dodávané k hřebíkovačkám Paslode IM90XIa IM100Xi mají zvýšenou kapacitu až na 13.000 výstřelů na jedno nabití. To znamená, že s jedním akumulátorem provedete větší množství práce, aniž byste museli mít přestávky v práci kvůli nabíjení akumulátoru. Navíc, i když se vám stane, že je akumulátor vybitý úplně, stačí ho na 15 minut vložit do rychlonabíječky a získáte možnost dalších 2.500 výstřelů pro dokončení práce.

Li-ion akumulátory Paslode jsou shodné pro modely hřebíkovaček Paslode IM90Xi, Paslode IM100Xi, Paslode IM45GN, Paslode IM45CW, Paslode IM50-F18, Paslode IM65A-F16, Paslode PPN50Xi.

FUNKCE START&GO

Senzor pohybu zajistí, že se akumulátor odpojí a nevybíjí, když není přístroj v pohybu. Toto je jedinečná vlastnost pro případ, když po ukončení práce zapomenete vysunout akumulátor z přístroje a ten ztrácí svoji kapacitu.

SERVISNÍ INTERVAL a ZÁRUKA

Na základě zkušeností servisních středisek Servis, opravy Paslode IM350/90, IM65AF16, IM90i vyžadují hřebíkovačky Paslode IM90Xi a IM100Xi servisní úkon po vystřelení více jak 50.000 hřebíků. Tento počet výstřelů naprosto překoná všechny konkurenty. Toto dovoluje prodloužit záruční dobu hřebíkovaček na 3 roky a to po registraci, kterou pro vás v případě nákupu v TOP nářadí s.r.o. provedeme.

MULTI-TOOL-PŘÍSLUŠENSTVÍ

K hřebíkovačkám Paslode serie Xi je nabízena široká škála doplňků pro různé aplikace na stavbě. Koncovka na dřevěné opláštění proti otlaku, koncovka na ocelové krytiny , koncovka na dřevěné podlahy pro aplikaci hřebíků do pera podlahovky, autoadapter 12V. Tyto doplňky vám usnadní a zpříjemní vaší práci s hřebíkovačkami Paslode.

HŘEBÍKY

Paslode nabízí ke svým plynovým hřebíkovačkám nejširší sortiment hřebíků v Evropě.
Systém hřebíků poskytuje nejvyšší bezpečnost a pokryje všechny servisní třídy pro vnitřní i venkovní aplikace podle norem CE a EC5. Většina výrobců plynových hřebíkovaček nabízí hřebíky od minimální délky 50 mm do maximální délky hřebíků 90 mm. Tím, že Paslode nabízí dva modely hřebíkovaček, tak pokryje konkurenci shodným modelem Paslode IMPULSE IM90XI, ale navíc konkurenci předčí modelem Paslode IMPULSE IM100Xi, který umožní aplikovat hřebíky o délce od 63 mm až do 100 mm.

Hřebíky v nabídce Paslode jsou v provedení dříku hladké, kroužkové, nastřelovací vruty s drážkou TX
1) bez povrchové úpravy pro vnitřní použití – Servisní třída 1,
2) zinkované GalvPlus pro venkovní zastřešené použití – Servisní třída 2
3) žárově zinkované HDG pro venkovní použití – Servisní třída 3
4) nerezové A2 pro venkovní použití – Servisní třída 3

ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ

Výše jsme uvedli přednosti nejnovějších modelů IM90Xi a IM100Xi plynových hřebíkovaček značky Paslode. Vlastnosti a technické vybavení, které bylo popsáno nemá v nabídce svých výrobků žádná jiná konkurenční značka. Z toho důvodu mají výrobky značky Paslode svojí cenovou hladinu nastavenou především pro řemeslníky, kteří požadují od nářadí vysokou spolehlivost a výkonnost a nechtějí mít jenom obyčejné nářadí.

Máte dotazy?

V případě Vašeho zájmu o další poradenství z oblasti nastřelování, nás neváhejte kontaktovat na mobilním telefonu 725 842 000 nebo na email: top naradi@seznam.cz 

Objednávky nářadí a spotřebního materiálu k hřebíkovačkám můžete provést v našem internetovém obchodě.

4